Om Doodle Love

Passion for dyr og god service

Jeg har altid haft en stor kærlighed til dyr og især hunde. Min barndom var fyldt med marsvin, kaniner, høns, ænder, katte og hunde af forskellige racer. 

Da jeg var ung, ville jeg gerne være Dyrlæge, men valgte dog en karriere indenfor kommunikation og markedsføring, hvilket jeg arbejdede med i mange år in ind-og udland..

Efter i mange år i udlandet,  flyttede jeg i 2010 tilbage til Danmark.

I 2018 åbnede jeg Doodle Love Hundessalon, efter at have fuldført en uddannelse som Hundefrisør.

Jeg er ejer af to Doodler, så lange gåture, træning og samvær med disse er en uundværlig del af mit liv.

Jeg har snust lidt til Avl & opdræt, da jeg har fået 2 kuld hvalpe, og planlægger endnu en familie forøgelse indenfor de næste par år. 

Adfærd, sundhed og træning er også en stor del af min hverdag, og jeg holder mig konstant opdateret på nye metoder og produkter. 

I 2022 blev jeg uddannet til “Dyre-telepatør” hos Ditte Young, som har forbedret min kommunikation med de firbenede, og givet mig stor indsigt i hundepersonligheder. 

I 2023 afsluttede jeg min Hundeinstruktør Uddanelse, og er pt. I gang med at uddanne mig til Adfærdsspecialist, da jeg uheldigvis oplever mange hunde med adfærdsproblemer, som nemt kan hjælpes med de rette værktøjer.

Jeg bruger kun positive træningsmetoder og belønning, og min tilgang til hundetræning handler om forståelse og kommunikation, og aflæse hundens signaler.

Vi tager os af din bedste ven fra start til slut