Om Doodle Love

Hos Doodle Love er din bedste ven i centrum, en glad hund er en sund hund. Du vil blive overrasket over hvor stor forskel et klip gør. Din hund får ny energi og velvære, da mange er generet af tyk pels, filt og andet.

Jeg trimmer og klipper alle hunde; familiehunden eller divaen, de er alle velkomne.

Et besøg hos på hundesalonen skal være en positiv oplevelse, jeg tager mig god tid til at lære hunden at kende, og viser hensyn til deres forskelligheder. Mine klippemetoder er baseret på belønning og positiv opmuntring. Jeg har studeret hunde adfærd og deres signaler, og vil aldrig udsætte din hund for stress eller tvang. Vi binder eller spænder ikke vores hunde, de står frit på bordet.

Hunde har altid været en stor del af mit liv, jeg er opvokset med hunde af forskellige racer. Jeg er selv ejer af 2 vidunderlige labradoodles, og har også snust lidt til opdræt, da jeg fik et kuld på 8 hvalpe sidste år.
Jeg holder mig opdateret på træningsmetoder, pels pleje, ernæring og trivsel, og tager mange kurser indenfor dette.
Hver hund har individuelle behov og forskellig pels som kræver den rette pelspleje. jeg vil gerne vejlede om korrekt pels pleje, så du får en glad og sund hund uden filt og andre gener.
Jeg garanterer, at din hund er i kærlige hænder hos os.

KONTAKT OS HER

KONTAKT INFORMATIONER

DOODLELOVE.DK

Frederiksborgvej 221,

2860 Søborg

0045 6178 5476

kholmfred@yahoo.com